Куркума, властивості

  • Куркума (турмерик) лучше, чем лучевая и химиотерапия
  • По факту, турмерик обладает эффектом при 700 различных болезнях и патологических состояниях.
    Важно помнить, что древние культуры использовали специи как турмерик в основном в кулинарных дозах, как часть их этнической кухни. Эти меньшие количества служили для профилактических целей, что избавляло от надобности в дальнейшем использовать большие дозы при болезнях.

  • Куркума эффективно продиводействует росту раковых клеток
  • Главное вещество куркумы обладает свойством приводить к гибели раковых клеток и тормозить рост опухоли.

    Куркума – доступна і чудова спеція, яка сприяє довголіттю, красі та стрункій доглянутій фігурі.

    1. Корінь куркуми є потужним антиоксидантом. Спеція містить кальцій, залізо, кальцій, вітаміни С і групи В, йод, фосфор, ефірну олію, лактон, алкалоїд та інші цінні компоненти, передає Сosmo.
    2. Ця спеція чудово виводить шлаки і токсини з організму.
    3. Окрім того, куркума добре очищає кишечник від слизу, пригнічує гнильну мікрофлору і підтримує нормальну кишкову флору та покращує травлення. Вона є цінною спецією для шлунково-кишкового тракту.
    4. Корінь куркуми знижує кислотність шлункового соку, надаючи противиразковий ефект.
    5. Куркума ще й допомагає боротись з "поганим" холестерином і цукром у крові – знижує їхній рівень, чистить кров, нормалізує її склад та пом'якшує наслідки променевої терапії.
    6. Куркума має лікувальну дію при захворюваннях суглобів.
    7. Спеція покращує стан хворих з цирозом печінки через алкоголь – вона є гепапротектором, який захищає печінку від дії токсичних речовин.
    8. Куркума є потужним протизапальним і антисептичним засобом.
    9. А ще запашна спеція допомагає знижувати вагу, адже вона активізовує вироблення шлункових ферментів і поліпшує травлення. Відповідно, спожита їжа буде трансформуватися не у жир, а в енергію.

    Джерело:
    https://24tv.ua/shho_stanetsya_yakshho_dodavati_kurkumu_do_strav_shhodnya_n1042289